„Warframe“ „TennoCon 2020“ tvarkaraštis atskleistas - štai ko tikėtis

warframe s tennocon 2020 schedule revealed here s what expect

Nors „Warframe“ Kasmetinis gerbėjų sambūris neįvyks tiesiogiai, dėl akivaizdžių priežasčių „TennoCon 2020“ tęsis kaip skaitmeninis renginys, o kūrėjas „Digital Extremes“ dabar atskleidė, ko tikėtis. Didelis atskleidimas, žinoma, bus Deimos širdis plėtra, tačiau „TennoCon 2020“ tvarkaraštyje yra daug daugiau.



„TennoCon 2020“ srautas „Twitch“ ir „YouTube“ prasideda rugpjūčio 1 d., Šeštadienį, 9:30 PDT / 12:30 EDT / 17:30 BST ir tęsis didžiąją dienos dalį. Visą tvarkaraštį galite pamatyti žemiau, tačiau, norint atskleisti „Deimos širdį“, norėsite skirti laiko „TennoLive“ renginio daliai 14:00 PDT / 17:00 EDT / 22:00 BST.

Taip pat pamatysime „Broken Frame“ - naujo „Warframe“, sukurto per bendruomenės dizaino turinį, žaidimo demonstraciją. Visą dieną taip pat matysite „Dev“ skydelių serijas, bendruomenės meno akcentus ir kitą gerbėjų kuriamą turinį. Renginio metu bus du atskiri „Twitch“ lašai - gausite „Athodai“ rankinę patranką 30 minučių žiūrėjimui per didžiąją pasirodymo dalį ir „Hydroid Prime“, jei žiūrėsite 30 minučių per „TennoLive“.

Jei norite išleisti šiek tiek pinigų papildomam „Warframe“ turiniui ir prekėms kartu su pasirodymu, galite kreiptis į oficiali svetainė . Dalis pajamų bus skirta Londono „Autism Ontario“ ir Londono „Alzheimer Society“ bei „Middlesex“.

  • 9:30 AM PDT / 12:30 PM EDT / 17:30 BST- Sveiki atvykę į „TennoCon 2020“
  • 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST- „Warframe“ menas
  • 11:00 PDT / 14:00 EDT / 19:00 BST- Sistemos garsai
  • 12:00 PDT / 15:00 EDT / 20:00 BST- „TennoCon“ bendruomenės meno paroda
  • 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00BST - „TennoTrivia“
  • 14:00 PDT / 17:00 EDT / 22:00BST - „TennoLive“ skaitmeninis leidimas
„YouTube“ miniatiūra



Jei ieškote daugiau nemokami kompiuteriniai žaidimai Norėdami užpildyti laiką, kol pamatysime kitą „Warframe“ etapą, galite rasti daug šioje nuorodoje.