Šiandien paskutinė galimybė patraukti keletą pigių žaidimų „Steam Summer Sale 2020“

today s your last chance grab some cheap games steam summer sale 2020

2020 m. Liepos 9 dŠtai jūsų paskutinis įspėjimas - „Steam“ vasaros išpardavimas 2020 m. Baigiasi šiandien, todėl griebkitės šių pasiūlymų, kol galėsite. Toliau seka originali istorija.

Jei ketinate išleisti daug pinigų daugybei nebrangių žaidimų, gavau gerų žinių: „Steam Summer Sale“ dar kartą grįš. Taip, tai tikriausiai nenuostabu, bet dabar nutekėjo konkrečios metinės taupymo premijos datos, todėl galite planuoti savo ekstravagantiškas išlaidas. Čia pateikiamos „Steam“ vasaros išpardavimo 2020 datos.





„Steam“ vasaros išpardavimas turėtų prasidėti birželio 25 d. Ir baigtis liepos 9 d „SteamDB“ kūrėjas Pavelas Djundikas „Twitter“. Tikimasi, kad pardavimas bus pradėtas įprastiniu „Steam“ atstatymo laiku 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST. Tai yra tos pačios datos, kaip ir praėjusių metų vasaros renginys, todėl „Valve“ palaiko ritmą.

„Steam“ vasaros taupymo planai paprastai nuteka keliais mėnesiais anksčiau laiko , kaip „Valve“ informuoja daugybę „Steam“ kūrėjų, kad artėja didelis pardavimas. Kol kas nėra išsamios informacijos, ar šiame išpardavime bus specialių renginių akcijų, tačiau praėjusių metų vasaros išpardavimas pasižymėjo itin painiava Didžiojo prizo reklama , todėl, tikiuosi, kad ir kas nutiktų šiais metais, bus šiek tiek lengviau sekti.

Bet kuriuo atveju galite bent jau tikėtis daugybės labai pigių žaidimų.

Kol kas patikrinkite puikius dalykus nemokami „Steam“ žaidimai jei ieškote ką nors žaisti, kuris nesužlugdys banko.