Štai kai galite žaisti „Rainbow Six Siege“ baltojo triukšmo atnaujinimą

here s when you can play rainbow six siege s white noise update

vaivorykštė šešių apgulties operacija baltas triukšmas

Atnaujinimas, gruodžio 5 d .:„Ubisoft“ patvirtino operacijos „Baltas triukšmas“ išleidimo laiką.



Operacija „Baltas triukšmas“ prasidės 11:00 EST (16:00 GMT) ir truks maždaug valandą. „Ubisoft“ vakar vakare tviteryje patvirtino atnaujinimo išleidimo laiką.



Čia yra viskas, apie ką mes žinome naujieji „Rainbow Six Siege“ atnaujinimai .

„Ubisoft“ taip pat patvirtino, kad kompiuterio pleistro dydis bus 23,36 GB su „High Res“ ir 15,23 GB be „High Res“.



Originali istorija, gruodžio 4 d .:Operaciją „Baltas triukšmas“ galima atlikti rytoj, gruodžio 5 d. (Jei turite 2 metų sezono abonementą) su trimis naujais operatoriais ir nauju reitingo žemėlapiu bei 4 sezono pradžia.

Verta paminėti, kad mes tiksliai nežinome, kada atnaujinimas bus paskelbtas, tačiau praėjusi forma leidžia gana gerai atspėti - dideli pleistrai visada nusileidžia tuo pačiu metu, o nauji sezonai anksčiau nukrito antradienį (ty rytoj) ). Turint tai omenyje, būtent tada prasidės naujojo sezono priežiūra:

  • 08:00 PT
  • 10:00 CT
  • 11:00 ET
  • 16:00 GMT
  • 17:00 CET
  • 01:00 (rugsėjo 6 d., Trečiadienis) AKTAS

Šiuo metu reikia atlikti kompiuterio techninę priežiūrą, todėl pats atnaujinimas nebus paleistas būtent tuo metu. Tiesą sakant, sunku tiksliai pasakyti, kada galėsite paleisti naują turinį. Mes žinome, kad PS4 techninė priežiūra atliekama prieš dvi valandas, o „Xbox One“ priežiūra - valandą prieš kompiuterio priežiūrą. Tikimės, kad tai reiškia, kad atnaujinimą gausite daugiausia per valandą, nors buvo atvejų, kai priežiūra užtruko tik kelias minutes.