„Battlefront 2“ beta versija paskutinę minutę buvo pratęsta

battlefront 2 beta got last minute extension

„Žvaigždžių karų mūšio 2“ beta versija

Atnaujinimas, spalio 10 d .:Neapsirik, nes „Battlefront II“ beta versija vis dar yra „rokenas“.



Buvo planuojama, kad vakar, pasibaigus savaitgaliui, „Battlefront II“ beta versija bus uždaryta, tačiau EA nuėjo ir pratęsė veiksmą dar dviem dienoms. Spėju, kad tai išnaudos šaunų „Last Jedi“ anonsą.



Čia yra viskas, apie ką mes žinome Žvaigždžių karų mūšis II .

Kad ir kaip būtų, vis tiek galite pereiti prie Kilmė , atsisiųskite beta versiją ir pradėkite sprogdinti savo pasirinktą „Žvaigždžių karų“ temos priešą.



Beta versija tęsis iki spalio 11 d. 9:00 PDT / 12:00 EDT / 16:00 GMT / 17:00 CET arba spalio 12 d. 3:00 AEDT. Laikrodžio tiksėjimas, draugai.

Atnaujinimas, spalio 4 d .:„Žvaigždžių karų mūšio II“ beta versija dabar vykdoma iš anksto užsisakantiems klientams.

Jei iš anksto užsisakėte „Žvaigždžių karų mūšio II“ versiją, beta versiją turėtumėte pasiekti dabar - iki spalio 9 d. Jei iš anksto neužsisakėte žaidimo, turėsite palaukti iki spalio 6 d., Penktadienio, kad gautumėte prieigą. .

Dabar, kai bus paleista žaidimo beta versija, paaiškės, kas bus prie viso žaidimo. Tarp įdomiausių kol kas pasirodžiusių yra žvilgsnis į imperatoriaus Palpatine'o sugebėjimus ir naujienos, kad pagrindinis žaidimo kampanijos personažas, Idenas Versio, bus žaidžiamas kaip piktadarys daugelio žaidėjų žaidimuose .

Jei jums to nepakaktų, „Palpatine“, žaidėjai taip pat sužinojo, kad žaidime yra žymioji „Sheevspin“, suteikianti jums savo skonį įsimintiniausioms filmų serijoms.

Deja, prieiga prie beta versijos atrodo šiek tiek nenuosekli. Atrodo, kad visose trijose platformose yra problemų. „Origin“ vartotojams EA bendruomenės įrašas sako „kai kurie vartotojai, kurie iš anksto užsisakė parduotuvėje tam tikru laikotarpiu, galbūt nebuvo automatiškai patekę į beta versiją. Jei žaidimą iš anksto užsisakėte iki spalio 2 d., Bet neturite prieigos, turėtumėte siųsti el. Laišką Kilmės palaikymas .

Originali istorija, spalio 3 d .:„Žvaigždžių karų„ Battlefront II “atviroji beta versija prasideda rytoj, spalio 4 d. Mes tiksliai apžvelgėme, kada ji tiesiogiai pasirodys, ir apie tai, ką galite tikėtis pamatyti iki beta versijos pabaigos spalio 9 d.

Beta versija bus išleista dviem etapais. Pirmasis etapas skirtas tik tiems, kurie iš anksto užsisakė žaidimą, nesvarbu, ar tai padarė internete, ar parduotuvėje. Jis bus pradėtas rodyti rytoj, spalio 4 d., Šiais laikais:

  • PDT: 01:00 val
  • EDT: 16 val.
  • BST: 09:00
  • CEST: 10:00

Kitas etapas atveria beta versiją visiems kitiems, pradedant spalio 6 d., Penktadienį, tuo pačiu aukščiau nurodytu laiku. Jis veiks spalio 9 d., Pirmadienį, iki 9.00 val. PDT (17.00 val. BST).

Kalbant apie tai, ką beta versija suteikia jums prieigai, tai gana mamutas. Tiesą sakant, tai yra viena didžiausių bet kada EA atliktų betų. Jūs gausite prieigą prie „Naboo“ užpuolimo „Galactic“, „Takodana“ streiko režimo ir „StarFighter“ užpuolimas virš Fondoro. Jūs netgi galėsite naudotis „Arcade“ režimu, taip pat „Naboo“, taip pat gausite penkis kasdienius iššūkius, kurie suteikia naudos per visą beta versiją.

„Žvaigždžių karų mūšis II“ išleis lapkričio 17 d. Galite tai patikrinti Sistemos reikalavimai čia.